lördag 10 mars 2012

PARIS, Dag 4

Morgonen efter vår utekväll kunde jag ha legat i sängen hela dagen men eftersom det var vår sista dag i Paris var det frukost klockan nio som gällde. 
Ner på frukosten fick jag skämmas över mitt beslut att göra mig i ordning efter frukosten, när ett gäng tjejer som helt klart var klädda för fashionweek kom in på frukost.

Marmeladen serverades varje morgon i den här ankan.
 På väg in till staden gick vi bakom detta tjusiga par.
När vi kom till Louvren var det så lång kö att vi inte skulle ha hunnit se någonting innan vi skulle ha blivit tvungna att åka så vi nöjde oss med att kika in genom ett av de stora fönstren. 
 På söndag var det smala, långa och vackra kvinnor över Paris alla gator. Människor var klädda helt otroligt vackert och makalöst. Det var självklart fashionweek i Paris.
 Söndagens lunch var en hotdog gjord på färsk nybakad baguett som vi åt medan vi promenerade på Champs-Élysées.
 Medan vi väntade på taxin som skulle ta oss till flygfältet satte vi oss ner på ett cafe. När vi satt där ute kom en man som just tänt på sin cigarett. Han gick in till caféet och under tiden klämde han fast cigaretten i staketet. När han kom ut med en espresso tog han ett bloss och så var filtret nått. Så Paris.
 På flygfältet i Paris åt vi upp denna bakelse under tiden som vi väntade på vårt flyg.
  När vi senare var på Arlanda flygfält och skulle gå till vår gate gick vi förbi den här underbara soffan som var formad som ett väskband och hade kuddar i from av kappsäckar.

4 kommentarer:

  1. åh, vill också åka till Paris och traska runt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det bästa man kan kan göra i Paris är vandra runt!

      Radera